Makedoniska riksförbundet - en bro mellan kulturer
blog   

Makedoniska riksförbundet (MRF) strävar efter att utveckla ett brett samarbete med olika aktörer i samhällslivet. Målsättningen är att alla medlemmar ska kunna ta del av verksamheten utifrån sina behov, intressen och möjligheter.

Fira påsken med OS-kval i Göteborg
blog   

Under påskhelgen möter det svenska herrlandslaget Brasilien, Makedonien och Ungern för att göra upp om två platser i OS i London 2012. Göteborgs Handbollförbund har ett exklusivt erbjudande till alla föreningar i Sverige. Boka dagsbiljetter (två matcher/dag) för 100 kr/styck. Ordinarie pris 215 kr. Antalet biljetter är begränsat, så boka nu.

Så här gör du: Beställ via yvonne@handboll.o.se. Uppge föreningsnamn, adress, ansvarig beställare och telefonnummer samt antal biljetter och speldagar. Kontakt: Yvonne Sandgren, 031-707 18 92.Betalning, bekräftelse samt leverans sker via scandinaviums biljettkassa i mars 2012.

 
 

Makedoniska riksförbundets årsmöte - Göteborg, den 27 februari 2010
blog   

Makedoniska riksförbundet ska hålla sitt årsmöte den 27 februari i Makedoniska föreningen Goce Delcevs lokaler i Göteborg. Delegater från 12 lokalföreningar kommer att vara med på årsmötet. En nyförbundsstyrelse med ett tvåårigt mandat kommer att väljas. Ett nytt arbetsprogram ska antas för 2010. I år kommer MRF bland annat att anordna firandet av Makedoniska poesiträffens 20-års jubileum som ska äga rum den 27 mars i Stockholm. Även ett firande av Makedoniska folkdansfestivalens 30-års jubileum planeras i maj i Trelleborg.

 

Додадени се друштва на МС
Јун 18, 2012
Посетете ги линковите до повеќето друштва...

Додадени се нови слики во галеријата.
Јун 18, 2012
Посетете ја нашата галерија...

Дома  |  За Нас  |  Om Oss  |  Новости и Активности  |  Друштва  |  Галерија  |  Претседателство на МС  |  Контакт
Македонски Сојуз ©2012.

 
Design by Centrog