Македонски традиционален готвач од Адријана Алачки

blog   

Прв и единствен Македонски традиционален готвач (двојазичен: македонски и англиски).

Содржи околу 180 рецепти поделени во 8 категории на 400 страници.

Испораката е на сметка на компанијата (максимално за една недела).

Добивате и подарок CD со македонска изворна музика.

Цена: 50 евра

MACEDONIA-EXPORT (компанија која го лансираше MAMA ' S )

За нарачки (на e-post ): martin.stojanovski @ macedonia-export.com

tel/fax: +389 71 369757

www.macedonia-export.com

 

 

Додадени се друштва на МС
Јун 18, 2012
Посетете ги линковите до повеќето друштва...

Додадени се нови слики во галеријата.
Јун 18, 2012
Посетете ја нашата галерија...

Дома  |  За Нас  |  Om Oss  |  Новости и Активности  |  Друштва  |  Галерија  |  Претседателство на МС  |  Контакт
Македонски Сојуз ©2012.

 
Design by Centrog